Eurosport

TV Guide

 
 
 

Full Schedule

00:30
All sports
TV Shop - TV Shop (90min)
02:00
All sports
TV Shop - TV Shop (330min)
07:30
Cycling
Cycling: La Course (30min)
08:00
Cycling
Cycling: Tour de Wallonie - Stage 3: Somme-Leuze - Neufchateau (174.1km) (60min)
09:00
All sports
Commonwealth Games - Glasgow: Day 5 (Evening Highlights) (60min)
10:00
Tennis
ATP Tennis - BB&T Atlanta Open: Final - John Isner vs Dudi Sela (90min)
 
11:30
Tennis
ATP Tennis - Suisse Open Gstaad: Final (60min)
12:30
Cycling
Cycling: Tour de Wallonie - Stage 3: Somme-Leuze - Neufchateau (174.1km) (75min)
 
13:45
Cycling
Live Cycling: Tour de Wallonie - Stage 4: Herve - Waremme (174.9km) (120min)
15:45
Cycling
LeMond of Cycling (15min)
16:00
Cycling
Cycling: Tour de France - Stage 21: Evry - Paris (135km) (60min)
17:00
Cycling
Cycling: La Course (60min)
 
18:00
All sports
Commonwealth Games - Glasgow: Day 6 (Morning Highlights) (60min)
19:00
Strongest man
Strongest Man - Giants Poland (30min)
19:30
Boxing
Boxing: Maccarinelli vs Braehmer - Germany: Enzo Maccarinelli vs Juergen Braehmer (120min)
21:30
Motocross
Motocross World Championship - Czech Republic (30min)
22:00
Car racing
Blancpain Endurance Series - Belgium Total 24 Hours of Spa (60min)
23:00
Cycling
Cycling: Tour de Wallonie - Stage 4: Herve - Waremme (174.9km) (60min)
 
00:00
Football
UEFA Euro U19 Championship - Hungary: Semi-finals (60min)
01:00
Football
UEFA Euro U19 Championship - Hungary: Semi-finals (60min)
02:00
Cycling
Cycling: Tour de Wallonie - Stage 3: Somme-Leuze - Neufchateau (174.1km) (60min)
03:00
Football
UEFA Euro U19 Championship - Hungary: Semi-finals (60min)
04:00
Football
UEFA Euro U19 Championship - Hungary: Semi-finals (60min)
05:00
Athletics
Athletics Junior World Champs - Oregon, USA: Day 6 (120min)
07:00
Motocross
Motocross World Championship - Czech Republic: MXGP Race 1 (30min)
07:30
Motocross
Motocross World Championship - Czech Republic: MXGP Race 2 (45min)
08:15
Car racing
Porsche Supercup - Budapest (45min)
09:00
Cycling
Cycling: Tour de Wallonie - Stage 3: Somme-Leuze - Neufchateau (174.1km) (60min)
10:00
Cycling
Cycling: Tour de France - Stage 21: Evry - Paris (135km) (45min)
10:45
Cycling
Cycling: LeMond on Tour - Tour de France (15min)
 
11:00
Ski jumping
Ski Jumping: Summer Grand Prix - Wisla: HS 134 (60min)
12:00
Football
UEFA Euro Women's U19 Championship - Norway: Final - Spain vs Netherlands (60min)
 
13:00
Football
UEFA Euro U19 Championship - Hungary: Semi-finals (75min)
14:15
Motorcycling
Motorcycling: Northwest 200 - 3/3 (60min)
15:15
Superbike
MCE British Superbikes - Round 5: Brands Hatch GP (90min)
16:45
Speedway
Speedway World Cup - Round 1: King's Lynn - Great Britain vs Australia vs USA vs Italy (60min)
17:45
Speedway
Live Speedway World Cup - Semi-final 2: Sweden - Sweden vs Czech Republic vs Denmark vs Lativa (195min)
 
21:00
Speedway
Speedway European Championship - Round 2: Togliatti, Russia (30min)
21:30
Cycling
Cycling: Tour de Wallonie - Stage 4: Herve - Waremme (174.9km) (60min)
22:30
Australian rules football
Australian Football League Show - Magazine Show (60min)
23:30
Wrestling
Wrestling: Golden Grand Prix - Baku (60min)