Eurosport

TV Guide

 
 
 
  • American Football

NFL – Monday Night Football

The NFL season comes to a conclusion this week and British Eurosport will have LIVE action from the match between the Cincinnati Bengals and the Denver Broncos

 

  • Ski Jumping

British Eurosport will broadcast coverage from the first two rounds of the prestigious Four Hills tournament in Obertsdorf and Garmisch-Partenkirchen this week

 

  • Alpine Skiing

Exclusive live coverage from the FIS Alpine Skiing World Cup round in Madonna Di Campiglio in Italy

 

  • Superbikes

We revisit the opening race from the penultimate round of the MCE British Superbike Championship this week, one of the most thrilling BSB races in years

 

  • Cycling

British Eurosport relives the ups and downs of the 2014 Tour de France, which saw Vincenzo Nibali claim his first ever Tour de France title

 

Full Schedule

00:30
Boxing
Boxing: Klitschko vs Pulev - O2 World Hamburg, Germany (30min)
01:00
All sports
TV Shop - TV Shop (390min)
07:30
Ski jumping
Ski Jumping World Cup - Engelberg: Men's Individual - Round 1 (45min)
08:15
Alpine skiing
Live Alpine Skiing World Cup - Alta-Badia, Italy: Men's GS 1st Run (75min)
09:30
Biathlon
Biathlon World Cup - Round 3: Pokljuka - Women's Pursuit (45min)
10:15
Biathlon
Live Biathlon World Cup - Round 3: Pokljuka - Women's Mass-start (60min)
 
11:15
Alpine skiing
Live Alpine Skiing World Cup - Alta-Badia, Italy: Men's GS 2nd Run (75min)
12:30
Biathlon
Live Biathlon World Cup - Round 3: Pokljuka - Men's Mass-start (45min)
 
13:15
Ski jumping
Live Ski Jumping World Cup - Engelberg: Men's Individual - Round 2 (105min)
15:00
Cross-country skiing
Cross-Country Skiing - Davos, Switzerland: Men's & Women's Sprint Free (45min)
15:45
Nordic combined skiing
Nordic Combined Skiing - Round 3: Ramsau - Gundersen (30min)
16:15
All sports
WATTS (15min)
16:30
Alpine skiing
Alpine Skiing World Cup - Alta-Badia, Italy: Men's GS (60min)
17:30
Alpine skiing
Alpine Skiing World Cup - Val d'Isere - Women's SG (60min)
 
18:30
Strongest man
Strongest Man - Giants Live: Sweden 2/2 (30min)
19:00
Darts
Darts: Top of Ghent - Flanders Sports Arena, Ghent (90min)
20:30
Snooker
Snooker: Lisbon Open - Portugal: Final (120min)
22:30
Snooker
The Ronnie O'Sullivan Show - 5/5 (15min)
22:45
Biathlon
Biathlon World Cup - Round 3: Pokljuka - Men's Mass-start (45min)
23:30
Ski jumping
Ski Jumping World Cup - Engelberg - HS137 (60min)
 
00:00
Ski jumping
Ski Jumping World Cup - Engelberg: Men's Individual - Round 1 (60min)
01:00
Snowboarding
Snowboarding World Cup - Istanbul: Big Air (180min)
04:00
Snowboarding
Snowboarding World Cup - Istanbul: Big Air (60min)
05:00
Ski jumping
Ski Jumping World Cup - Engelberg: Men's Individual - Round 1 (60min)
06:00
Alpine skiing
Alpine Skiing World Cup - Val d'Isere - Women's DH (60min)
07:00
Alpine skiing
Alpine Skiing World Cup - Val Gardena, Italy: Men's Super-G (60min)
08:00
All sports
WATTS (15min)
08:15
Ski jumping
Ski Jumping World Cup - Engelberg: Men's Individual - Round 1 (60min)
09:15
Alpine skiing
Live Alpine Skiing World Cup - Val d'Isere - Women's SG (90min)
10:45
Nordic combined skiing
Live Nordic Combined Skiing - Round 3: Ramsau - HS 96 (45min)
 
11:30
Cross-country skiing
Live Cross-Country Skiing - Davos, Switzerland: Men's & Women's Sprint Classic (105min)
 
13:15
Biathlon
Biathlon World Cup - Round 3: Pokljuka - Women's Mass-start (45min)
14:00
Alpine skiing
Alpine Skiing World Cup - Alta-Badia, Italy: Men's GS (60min)
15:00
Figure skating
Figure Skating: Grand Prix Final - Barcelona (120min)
17:00
Equestrian
Olympia Horse Show - Christmas Puissance (60min)
 
18:00
Equestrian
Olympia Horse Show - Kingsland Christmas Speed Stakes (30min)
18:30
Biathlon
Biathlon World Cup - Round 3: Pokljuka - Women's Mass-start (30min)
19:00
Biathlon
Biathlon World Cup - Round 3: Pokljuka - Men's Mass-start (30min)
19:30
Alpine skiing
Alpine Skiing World Cup - Alta-Badia, Italy: Men's GS (60min)
20:30
Alpine skiing
Alpine Skiing World Cup - Val d'Isere - Women's SG (60min)
21:30
Motorsports
GT Academy 2014: Masterclass (15min)
21:45
Car racing
Motorsport: Race of Champions - Barbados 1/2 (30min)
22:15
Car racing
Motorsport: Race of Champions - Barbados 2/2 (30min)
22:45
Fia world touring car championship
FIA World Touring Cars - Season Review (60min)
23:45
Car racing
World Series by Renault - Season Review (45min)