Eurosport

TV Guide

 
 
 
  • Snooker

Snooker: International Championship

Five-time world champion Ronnie O'Sullivan is amongst the top names competing in the fourth ranking tournament of the season, held in Chengdu, China

 

  • Cycling

Japan's Saitama City will play host to the star-studded Saitama Criterium this week, featuring stars from this year’s Tour de France.

 

  • Alpine Skiing

The 2014/15 FIS Alpine Skiing World Cup gets underway this week from Soelden in Austria, with action from the men’s and women’s giant slalom events.

 

  • WTCC

The Suzuka International Circuit hosts the penultimate round of the World Touring Car Championship this week, with exclusive live coverage on British Eurosport

 

  • American Football

The Washington Redskins travel to the AT&T Stadium to take on the Dallas Cowboys in week eight of the National Football League

 

Full Schedule

00:30
All sports
TV Shop - TV Shop (90min)
02:00
All sports
TV Shop - TV Shop (315min)
07:15
Fia world touring car championship
Live FIA World Touring Cars - Round 11: Suzuka - Qualifying (75min)
08:30
Alpine skiing
Live Alpine Skiing World Cup - Soelden, Austria: Women's GS 1st run (75min)
09:45
All sports
Sports Insiders (40min)
10:25
Winter sports
Wintersports: Ski Pass - Alpine Skiing Magazine (20min)
10:45
All sports
WATTS (15min)
 
11:00
Alpine skiing
Alpine Skiing World Cup - Soelden, Austria: Women's GS 1st run (30min)
11:30
Alpine skiing
Live Alpine Skiing World Cup - Soelden, Austria: Women's GS 2nd run (75min)
12:45
Cycling
Tour de France 2015 Presentation - 2015 Route Announcement (45min)
 
13:30
Figure skating
Figure Skating: Grand Prix - Event 1: Skate America - Short Dance (60min)
14:30
Figure skating
Figure Skating: Grand Prix - Event 1: Skate America - Men's Short (60min)
15:30
Table tennis
Live Table Tennis: World Cup - Germany: Quarter-finals (180min)
 
18:30
Alpine skiing
Alpine Skiing World Cup - Soelden, Austria: Women's GS (60min)
19:30
Figure skating
Figure Skating: Grand Prix - Event 1: Skate America - Short Dance (60min)
20:30
Figure skating
Figure Skating: Grand Prix - Event 1: Skate America - Men's Short (60min)
21:30
Fia world touring car championship
FIA World Touring Cars - Round 11: Suzuka - Qualifying (30min)
22:00
Rallycross
British Rallycross Championship - Round 6: Croft Race Circuit (60min)
23:00
Rally
FIA European Rally Championship - Rallye International du Valais: Review (30min)
23:30
Table tennis
Table Tennis: World Cup - Germany: Quarter-finals (90min)
 
00:30
Cycling
Cycling: 6 Days of Amsterdam - Velodrome Amsterdam: Day 5 (90min)
02:00
Boxing
Boxing - Light Heavyweight Title Fight: Denis Liebau vs Ericles Torres Marin (120min)
04:00
Strongest man
Strongest Man: Champions League - Zambia (60min)
05:00
Cycling
Cycling: 6 Days of Amsterdam - Velodrome Amsterdam: Day 5 (90min)
06:30
Rally
FIA European Rally Championship - Rallye International du Valais: Day 1 (30min)
07:00
Cycling
Live Cycling: Saitama Criterium - Japan (90min)
08:30
Triathlon
Triathlon - Bintan Triathlon (60min)
09:30
Mountain bike
Mountain Bike: Roc d'Azur (30min)
10:00
Rallycross
British Rallycross Championship - Round 6: Croft Race Circuit (60min)
 
11:00
Fia world touring car championship
FIA World Touring Cars - Round 11: Suzuka - Qualifying (60min)
12:00
Motorsports
Motorsport: Goodwood Revival (60min)
 
13:00
Superbike
MCE British Superbikes - Round 12: Brands Hatch GP (60min)
14:00
Motorcycling
TT Classic (60min)
15:00
Alpine skiing
Alpine Skiing World Cup - Soelden, Austria: Women's GS (60min)
16:00
Cycling
Tour de France 2015 Presentation - 2015 Route Announcement (30min)
16:30
Cycling
Cycling: Saitama Criterium - Japan (60min)
17:30
Cycling
Cycling: 6 Days of Amsterdam - Velodrome Amsterdam: Day 5 (60min)
 
18:30
Cycling
Live Cycling: 6 Days of Amsterdam - Velodrome Amsterdam: Day 6 (195min)
21:45
Cycling
Cycling: Saitama Criterium - Japan (60min)
22:45
Figure skating
Figure Skating: Grand Prix - Event 1: Skate America - Men's Short (60min)
23:45
Alpine skiing
Alpine Skiing World Cup - Soelden, Austria: Women's GS 1st run (30min)