• Cycling

Live Tour de France

The pinnacle of the season gets underway as cycling's elite riders take their place in the peloton.

 

  • Football

England continue their impressive form as they now face a tough encounter against defending champions Japan.

 

  • Athletics

Six-time Olympic champion Usain Bolt is looking to re-establish his status as the fastest man in the world when he competes at the Diamond League meeting in Par

 

  • Speedway

This week Speedway Grand Prix’s flagship event takes place at the Millennium stadium in Cardiff.

 

  • Football

The seventh edition of the FIFA Women’s World Cup gets underway this week in Canada, LIVE on British Eurosport

 

Schedule grid

00:00
Athletics
Athletics: Greene Light - Greene Light (15min)
00:15
Equestrian
Horse Racing - Horse Racing (15min)
00:30
All sports
TV Shop - TV Shop (90min)
02:00
All sports
TV Shop - TV Shop (330min)
07:30
All sports
Horse Racing - Horse Racing (15min)
07:45
Cycling
LeMond of Cycling (15min)
08:00
Snooker
Snooker: Goldfields Open - Quarter-finals - Perry vs Higgins (120min)
10:00
Snooker
Live Snooker: Goldfields Open - Quarter-finals - Trump v Maguire (180min)
 
 
13:00
Snooker
Snooker: Goldfields Open - Quarter-finals - Perry vs Higgins (60min)
14:00
Strongest man
Strongest Man: Giants Live - England (30min)
14:30
Strongest man
Strongest Man: Giants Live - England (30min)
15:00
Cycling
Tour de France Team Presentation - 2015 Team Presentation (30min)
15:30
All sports
Sports Insiders: Bernard Hinault - Five-time Tour de France champion (105min)
17:15
Cycling
LeMond of Cycling (15min)
17:30
Cycling
Tour de France Team Presentation - 2015 Team Presentation (60min)
 
18:30
Athletics
IAAF Diamond League Athletics - Athletics: New York (60min)
19:30
Equestrian
Live Show Jumping - Longines Paris Eiffel Jumping (90min)
21:00
Equestrian
Horse Racing - Horse Racing (15min)
21:15
Cycling
Cycling: Tour de France 2014 (90min)
22:45
Superbike
MCE British Superbikes - Round 4: Snetterton (30min)
23:15
Cycling
LeMond of Cycling (15min)
23:30
Strongest man
Strongest Man: Champions League - Holland (60min)
 
00:00
Speedway
Speedway Grand Prix - Round 3: Prague, Czech Republic (30min)
00:30
News
Eurosport News (90min)
02:00
News
Eurosport News (240min)
06:00
Cycling
Cycling: Giro d'Italia - Best of the Giro d'Italia (60min)
07:00
Football
FIFA Women's World Cup - Semi-finals - England vs Japan (60min)
08:00
Football
FIFA Women's World Cup - Semi-finals - Germany vs USA (60min)
09:00
Cycling
Cycling: Spring Classics Review (60min)
10:00
Cycling
Cycling: Giro d'Italia - Best of the Giro d'Italia (60min)
 
11:00
Cycling
Criterium du Dauphine Cycling - Stage 8 - Saint-Gervais Mont Blanc - Modane Valfrejus (60min)
12:00
Cycling
Tour de France Team Presentation - 2015 Team Presentation (55min)
12:55
Motorcycling
Isle of Man TT - 2015 (125min)
 
15:00
Speedway
Speedway Grand Prix - Round 3: Prague, Czech Republic (60min)
16:00
Superbike
MCE British Superbikes - Round 4: Snetterton (60min)
17:00
Superbike
British Superbikes Extra - Round 4: Snetterton - Support races (60min)
 
18:00
Superbike
Superbikes: MotoAmerica - Round 5: Barber Motorsports Park (60min)
19:00
Speedway
Speedway Grand Prix - Round 3: Prague, Czech Republic (60min)
20:00
Snooker
Snooker: Goldfields Open - Quarter-finals - Perry vs Higgins (120min)
22:00
Boxing
Queensbury Boxing League - Unfinished Business 1/2 (60min)
23:00
Boxing
Queensbury Boxing League - Unfinished Business 1/2 (60min)